Poll

500 px
350 px
250 px
px
! Anda menggunakan pelayar yang tidak disokong Versi pelayar anda tidak dioptimumkan untuk Toluna, kami mengesyorkan supaya anda memasang versi yang terkini Naik Taraf

merlynnz menggunakan Toluna untuk mencipta kandungan yang hebat dan anda juga boleh, dengan mendaftar sekarang.


merlynnz

26 bulan yang lalu

Jenama Produk Kecantikan Pilihan Anda? dan Nyatakan sebab.

Terdapat pelbagai jenama produk kecantikan di negara kita,tetapi setiap produk mempunyai peminatnya yang tersendiri berdasarkan kepada kualiti & populariti produk itu sendiri.
Ditutup
Balas

Nurul Aina Binti Ismail

  20 bulan yang lalu
tak boleh stik pada satu jenama je untuk sume produk kecantikan.. dari rambut, muka, kulit, kuku, make up, sumenya ada choice product terbaik yang tersendiri.. sebab lain anggota badan perlukan nutrisi yang berlainan.macam2 jenama procuk kecantikan ada kat malaysia dan mudah didapati, dengan harga yang murah hingga lah yang mahal, bergantung kepada keberkesanan sesuatu produk tu.. tapi orang perempuan selalu salah sangka.. barang yang mahal tak semestinya adalah produk yang baik dan berkesan, so better kalu kita think twice before nak beli apa2 produk kecantikan. dan jangan lupa mintak nasihat pakar..
0 komen

mila bah nie

  21 bulan yang lalu
Silky Girl kerana sesuai dengan jiwa saya dan menepati cita rasa saya sekali gus . Paling digemari bedak silky white, lip gloss dan macam - macam lagi.. Tetapi produk ini bergantung jenis orang juga sebab tidak semua orang itu mempunyai taste yang sama bukan ? Bagi pencuci muka pula saya gemarkan clean and clear. Tak tahu orang lain tapi bagi saya ia sangat refreshing dan wangi . Apa yang saya ingin kongsikan ialah tidak semestinya kita mesti stuck dengan satu produk sahaja. Kita boleh menggunakan produk lain mengikut keadaan dan cuaca sekeliling kita.Sekian..
0 komen

nanirahayu21

  21 bulan yang lalu
Saya pilih avon dan nutri metic..sebab murah dan berkualiti dan mudah diperolehi, warna gincunya berkenan di hati saya.bedak nya sesuai dan tidak bertompok.Pemilihan produk kecantikan juga bergantung kepada kesesuaian dengan kulit kita, kalau produk tu mahal tapi tidak sesuai dengan kulit kita tidak guna kita memakainya, walau produk tersebut murah tapi sesuai maka teruskan. Jenama juga memainkan peranan penting untuk menjadi pilihan, duta produk juga penting.Produk juga harus up to date dan lain daripada yang lain.apa-apa pun pilihan saya tetap avon kerana avon lengkat dengan kosmetik,produk penjagaan badan dan semua kegunaan wanita dari dalam dan luar.
0 komen

Christina Hea

  22 bulan yang lalu
Herbaline,i love love love the aloe vera moisterizer. even better if stored in the fridge. and when u apply it on ur face i can feel the cooling effect just like the real deal. i like applying it on my breakouts. it heals the acne scars on my face too.
i use aloe vera moisterizer and the sunscreen lightening cream during day time. and i substitute them with deep moisterizing cream for night time. that’s how i maintain their volume and that explain i dont use them all at once. guys!
the deep moisterizing cream is a bit oily tough but it is quick to be absorbed into ur skin so you wont feel the stickiness that long. and ur skin will feel really smooth after that.
as for the sunscreen lightening cream i actually dont really use it that much (lazy). i just bought it because that’s the thing they recommended me to buy together with the freckles cream when i complained that i have freckles now T__T i treated it as normal sunblock.
0 komen

sharifahzakiah

  25 bulan yang lalu
klu pencuci muke sye biase pki ZA, klu makeup2,lipstick,krim ni sye biase gune maybeline. ia sesuai utk kulit sye yg kering. produk maybeline ni lembut. tdk mengeringkn bibr,kulit sye. terdpt pelbgi variasi,warne2 yg menarik. warne2 yg soft menepati ciri2 yg sy suke. tdk trlalu menonjol atau keras apabila d kenakn pd wajah sy. sy suke makeup yg kelihatan seprti natural shje sdh mncukupi utk kelihatan atau berpenampilan menarik. serasi dgn jenama ini dan tdk suke tukar2 atau berganti2 produk. ia boleh myebbkn kerosakn struktur kulit kite.
0 komen

suhaidatul afia

  25 bulan yang lalu
saya sukakan simply siti,amat murah untuk dibeli kerana produknya amat mengagumkan saya.simply siti berupaya untuk menghias wajah dengan beberapa langkah sahaja serta cepat untuk dipakai tidak kiralah pembayang mata,pemerah pipi atau sapuan lipstick semuanya amat mudah.cara pemakaian pada siti nurhaliza amat ringkas dan siap untuk ke mana sahaja.penggunaan produk terbaru beliau iaitu dermagic mampu menggembirakan dan menghilangkan stres pada saya.
0 komen

ThisIsLiLith

  26 bulan yang lalu
Saya gunakan sendayu tinggi - selain menyokong produk tempatan, bahan-bahannya juga alami dan bersesuaian dengn keperluan kulit kita mengikut cuaca di Malaysia. Produk pilihan tidak kira mahal atau murah, yang penting bersesuaian dengan kulit si pemakai! :) (Mary Kay juga bagus - saya ada menggunakan beberapa produk Mary Kay dan sangat berpuas hati!)
0 komen

JAMIE_DIANA09

  26 bulan yang lalu
Saya pilih Mary Kay....Mary Kay merupakan kosmetik yang berasaskan botanical...pada masa kini Mary Kay bukan sahaja popular di kalangan remaja tetapi juga golongan2 warga emas. Kualiti produknya terjamin dan sesiapa sahaja yang mencubanya akan berpuas hati dengan keputusannya. Ia bukan sahaja membuat kulit kita menjadi cantik tetapi juga sihat. Alat-alat kosmetiknya yang memang sentiasa digemari ramai akan membuat kita menjadi anggun dan cantik. Mary Kay mempunyai produk kosmetik yang lengkap yang mampu mengubah anda menjadi individu yang cantik dan sihat.
0 komen


Kongsi melalui e-mel

Tambah kenalan


Batal
Hantar

OK
Batal
Apabila anda memuat naik gambar, laman kita kelihatan lebih menarik.
Muat naik
Barangkali kemudian …