Poll

500 px
350 px
250 px
px
! Anda menggunakan pelayar yang tidak disokong Versi pelayar anda tidak dioptimumkan untuk Toluna, kami mengesyorkan supaya anda memasang versi yang terkini Naik Taraf

mohd hatta bin mohd shaffe menggunakan Toluna untuk mencipta kandungan yang hebat dan anda juga boleh, dengan mendaftar sekarang.


mohd hatta bin mohd shaffe

28 bulan yang lalu

bagaimana hendak membuat paypal dan apa itu paypal

hehehe xtau paypal tue macam mana.. adakah macam mastercard. tolong terang kan kat saya
Ditutup
Balas

ilsor59

  27 bulan yang lalu
Paypal adalah satu kemudahan yang disediakan bagi menerima atau membuat sebarang pembayaran oleh pemegang akaun tersebut. Kita hanya perlu mendaftar diwebsite tersebut dan mengikut segala keperluan yang dikehendaki sebelum akaun tersebut dapat beroperasi sepenuhnya.
0 komen

kin_san82

  27 bulan yang lalu
Paypal tu bukan kredit kad. Tapi paypal boleh link kepada kredit kad anda. Paypal ni macam online banking juga tapi dia lebih dari sekadar bank dia macam fund management account. You buka akaun dengan paypal so that internationally boleh received money instead pakai cheque. Boleh withdraw ke mana-mana bank internationally atau ke kad kredit anda, boleh top up akaun anda dari mana-mana bank macam RHB. Boleh beli barang, bayar pakai paypal. Boleh jual barang, suruh orang bayar ke akaun paypal anda. Dalam akaun paypal anda boleh buka akaun dengan pelbagai currency. Tak perlu asing-asing akaunnya. Macam saya ada USD dan RM dalam paypal akaun. selain dari currency ni, saya tak der wat transaksi lagi dengan mana-mana orang. Register je la, free lagipun. Tak perlu bayar. Kalu nak yang verified akaun pun boleh, bayar RM10 melalui kad kredit, nanti dia pulang balik masuk dalam akaun paypal RM10. Pastu beli la aper2 barang bernilai RM10....hehehhe...saya biasa simpan jer duit tu. Nanti dah kumpul banyak baru withdraw masuk maybank. Transfer RM400 tiada caj. Kalau kurang ader la caj nyer RM2 je pun kalu tak silap.
1 komen

ahmad uzma

  27 bulan yang lalu
lebih kurang macm biawak la...ade 5 mat 90 hidung and 1234567890 kaki
0 komen


Kongsi melalui e-mel

Tambah kenalan


Batal
Hantar

OK
Batal
Apabila anda memuat naik gambar, laman kita kelihatan lebih menarik.
Muat naik
Barangkali kemudian …