Poll

500 px
350 px
250 px
px
! Anda menggunakan pelayar yang tidak disokong Versi pelayar anda tidak dioptimumkan untuk Toluna, kami mengesyorkan supaya anda memasang versi yang terkini Naik Taraf

aelise Anuwal menggunakan Toluna untuk mencipta kandungan yang hebat dan anda juga boleh, dengan mendaftar sekarang.


aelise Anuwal

28 bulan yang lalu

Pencuci Pakaian Pilihan Anda Samada Berbentuk Serbuk Cucian Atau Berbentuk Cecair Serta Jenama Produk. Kongsikan Kebaikan @ Kelebihan Pencuci Anda .

Saya memilih serbuk pencuci berjenama Daia kerana ianya mampu menghilangkan kesan kotoran degil terutamanya di bahagian kolar baju. selain dari bau nya yg agak harum. Biozip juga agak bagus dari segi pencucian ekonomi.
Ditutup
Balas

rokiah yaakub

  23 bulan yang lalu
saya memilih daia dan bio zip untuk mencuci pakaian . ia mampu menghilangkan kotoran dan bau . jika kotoron sangat ketara , serbuk cuci ini juga mampu memudarkan kesan kotoran itu. saya juga menggunakan soflan untuk melembutkan fabrik pakaian . ia akan menjadikan fabrik lebih lembut dan mudah di gosok selain daripada menjadikan pakaian berbau lebih harum.
0 komen

ida yusof

  23 bulan yang lalu
saya memilh serbuk pencuci berbentuk serbuk sbb rasa puashati menggunaknnye.Kebiasaannyer sy memilih yg berjenama spt biozip,attack,breeze.sy sentiasa tukar dlm ms 1/2 thn sbb da jemu,bau wangi da x de n da x brp bersih....sebelum ni sy menggunakan attack tp setelah guna hmpr 2 thn kotoran yg degil mcm da x brp hilang..sy tukar pulak pd jenama breeze.Sy gunakn breeze da 1/2 tahun....
0 komen

Su_Ng

  23 bulan yang lalu
Saya memilik pencuci cecair Mela Power dari Melaleuca. Ianya organic dan compack botalnya tapi boleh cuci 96 kali. Anak saya ada ezima dan i cuba banyak barang tapi tak ada kesan. Bila i tukar cuci pakaian, lotion dan body shampoo. Dia dah tak ada ezima.
0 komen

Mazlizawati

  25 bulan yang lalu
paling best breeze.... mmg bersih & wangi.. pendek kata breeze pilihan terbaik saya dari zaman bujang sampailah dah beranak 4... betul2 puas hati....dahlah bersih, wangi pulak tu...x payah guna softlan pun....jimat kan!.. siapa2 yang tercari2 jenama apa yang paling bagus, cubalah breeze... mesti puas hati.. berbaloi-baloi...:-)
0 komen

JENNY MARJINA GORDEN

  26 bulan yang lalu
Saya suka pencuci pakaian berbentuk cecair sebab tak berketul-ketul bila masuk dalam mesin pencuci , jenama pilihan saya ialah dynamo dan top sebab wangi nya tahan lama, serbuk cucian pilihan saya pula Biozip dan daia sebab wangi sangat. Mana-mana pun serbuk pencuci adalah sama yang penting kain harum selepas dicuci.
0 komen

maslinda

  26 bulan yang lalu
saya memilih cecair pekat brezz kerana ia lebih kuat menanggalkan kotoran degil dan juga tidak meninggalkan kesan habuk putih pada pakaian tidak seperti cucian serbuk. Dan saya juga akan menggunakan cecair pencuci lain jika di bagi peluang menggunakanya. Tetapi buat masa sekarang saya menggunakan cecair pencuci brezz.
0 komen

along87

  27 bulan yang lalu
Saya memilih serbuk pencuci berjenama Daia kerana ianya mampu menghilangkan kesan kotoran degil terutamanya di bahagian kolar baju. selain dari bau nya yg agak harum. Biozip juga agak bagus dari segi pencucian ekonomi.Saya memilih serbuk pencuci berjenama Daia kerana ianya mampu menghilangkan kesan kotoran degil terutamanya di bahagian kolar baju. selain dari bau nya yg agak harum. Biozip juga agak bagus dari segi pencucian ekonomi.
0 komen

NORHAYATI BINTI RUSLI

  27 bulan yang lalu
saya memilih serbuk pencuci breeze kerana dapat menghilangkan segala kotoran yang degil. breeze juga wangi bila membasuh pakaian. selaian dari breeze dayamond juga bagus untuk digunakan membuang segala kotoran. selain dari menggunakan cucian, soflan juga harus digunakan kerana dapat melembutkan baju dan baju sentiasa harum dan wangi..
0 komen

nur zawani

  28 bulan yang lalu
Pilihan sabun pencuci pakaian dan pewangi yang saya suka semestinya adalah top. wangi.
0 komen

Adlynnda

  28 bulan yang lalu
Pilihan sabun pencuci pakaian dan pewangi yang saya suka semestinya Daia! Saya memang dah lama pakai Daia sebab haruman wangi dia tahan lama di samping dapat menanggalkan kotoran. Tak dinafikan yang pencuci lain jugak dapat menghilangkan kotoran degil. Bila beli Daia ni dapat free gift pinggan. Boleh kumpul pinggan banyak-banyak. Tapi kena beli Daia 2.5kg dalam kotak la baru dapat gift ni. hehe.
Softener dia pun bau tahan lama jugak. Dalam keadaan lembab bau dia kekal wangi tak bau hapak. Jadi tak rugi la pakai Daia. Kalau rasa harga dia agak mahal berbanding jenama lain boleh la beli time jualan murah. Bila dah jual murah beli lebih sikitkan. ^_^
0 komen

Kongsi melalui e-mel

Tambah kenalan


Batal
Hantar

OK
Batal
Apabila anda memuat naik gambar, laman kita kelihatan lebih menarik.
Muat naik
Barangkali kemudian …