Share Pungutan Suara

Poll

500 px
350 px
250 px
! Anda menggunakan pelayar yang tidak disokong Versi pelayar anda tidak dioptimumkan untuk Toluna, kami mengesyorkan supaya anda memasang versi yang terkini Naik Taraf

chefsyaiful menggunakan Toluna untuk mencipta kandungan yang hebat dan anda juga boleh, dengan mendaftar sekarang.


chefsyaiful

44 bulan yang lalu

Anda hadir lambat ke tempat kerja. Apakah alasan yang akan anda berikan kepada penyelia? Mari berkongsi alasan buat renungan bersama...
Ditutup

motor pancit cik. Pastu minyak abislak. Lupa tambah di station tadi.
Balas

along87

  42 bulan yang lalu
motor pancit cik. Pastu minyak abislak. Lupa tambah di station tadi.motor pancit cik. Pastu minyak abislak. Lupa tambah di station tadi.motor pancit cik. Pastu minyak abislak. Lupa tambah di station tadi.
0 komen

israfil79

  42 bulan yang lalu
Pagi tadi hantar anak ke sekolah, on the way nak ke pejabat lalulintas sesak plak, nak di jadikan cerita lagi moto pancit plak adoi
0 komen

siti noraishah bt razali

  42 bulan yang lalu
hahahaha..ntah lah..sebagai seorang pengurus syarikat, saya jarang lmbt ke tmpt kerja. sbb saya yang selalu tanya staff knp u lmbt.nanti i akan potong u punya komisyen..haha
0 komen

faizal74546

  43 bulan yang lalu
'bos,soory lambat,nenek saya bersalin'. pernyataan buat lawak la kononya.bila kena marah balik,bru ckp betul-betul.'traffic light jam la boss dan tiba-tiba hari ni saya bangun lambat la pulak..'
0 komen

Noor Hasnizan Bt Matusop

  43 bulan yang lalu
Alasan pertama tayar kerata pancit.Kedua enjin kereta tak dapat hidup.Ketiga demam.Keempat anak sakit.
0 komen

Sofea_aya86

  44 bulan yang lalu
mcm saya ada kecik biasa nya kena bgn awl,pas2 kekadang terlewat bgn jgk.nk hantar anak kt umah mak ,pas2 br g keje ..2 blm kalo anak meragam nangis nk ikut..terpaksa la kena bw jalan2 dl br la dia ok....tp dtg lmbt biasanya sy bw anak g check up...atau ade urusan bank...mcm sy keje office hour kalo msk lmbt blik pn kena lmbat jgk kalo x kena ptg gji....:(
0 komen

kin_san82

  44 bulan yang lalu
Datang lambat, nanti minta balik lambat juga la. Tapi kalu setakat sehari dua je lambat, mungkin penyelia tak bising la, asalkan keje siap. Kecuali kalu anda keje sebagai operator pengeluaran, syarikat yang besar dan strict dari segi kedatangan, saya rasa bagi alasan aper aper pun tak der nyer nak diterima. Lambat tetap lambat, salah tetap salah, lagi kene potong gaji lagi, bonus ciput, annual salary increment sikit. Bagi yang keje dari segi flexible time tak der masalah. Sekarang ni masa pun nak dikire dengan duit.
0 komen

daniell_azman

  44 bulan yang lalu
tayar motor pancit dalam perjalanan...kedai motor agak jauh..kedai motor tak buka lagi
0 komen

Big paulie

  44 bulan yang lalu
sakit perut.. cirit birit.. asyik berhenti jer dari satu stesen minyak ke satu stesen minyak sebab tak tahan..
1 komen

nor azam abd latif

  44 bulan yang lalu
jalan jem,hujan lebat,terlewat bangun pagi dan sakit perut @ kepala....
1 komen

Pungutan suara dan topik yang berkaitan


Ditutup

Kongsi melalui e-mel

Tambah kenalan


Batal
Hantar

Anda hampir tiba ke destinasi

Untuk dapat mewujudkan kandungan di komuniti

Lengkapkan pendaftaran anda
Sahkan E-mel anda / hantar semula
Tidak mengapa, saya hanya menjamu mata

OK
Batal
Apabila anda memuat naik gambar, laman kita kelihatan lebih menarik.
Muat naik
Barangkali kemudian …