Poll

500 px
350 px
250 px
px
! Anda menggunakan pelayar yang tidak disokong Versi pelayar anda tidak dioptimumkan untuk Toluna, kami mengesyorkan supaya anda memasang versi yang terkini Naik Taraf

Cik Qis menggunakan Toluna untuk mencipta kandungan yang hebat dan anda juga boleh, dengan mendaftar sekarang.


Cik Qis

30 bulan yang lalu

Adakah facebook membawa pengaruh positif ataupun negatif kepada diri anda sendiri?

Muka Buku ataupun facebook ni memang la tersangat popular di dunia sekarang kan? Mane taknye, semua generasi lapisan umur tahu cara nak guna facebook ni. Tapi adakah korang pernah senaraikan pengaruh-pengaruh positif dan negatif facebook ni terhadap diri korang semua? Pernah tak terfikir kesan-kesan facebook pada rutin harian korang? Facebook banyak positif, dan banyak juga yang negatif. Cuba korang perhatikan sekarang status-status pengguna facebook. Ada yang berjiwang-jiwang, ada yang menyumpah orang, mencaci, menghina dan gunakan facebook sebagai platform diorang untuk bermusuh. Ape pendapat korang?
Ditutup
Balas

ck_enizete

  30 bulan yang lalu
Facebook boleh menjadi positif dan pengaruh negatif dalam kehidupan individu. Secara peribadi, saya tidak melihat manfaat peribadi yang sangat banyak to facebook.
Ya, facebook adalah sangat popular di seluruh dunia sekarang.
Ramai orang pelbagai peringkat umur tahu bagaimana untuk menggunakan facebook tetapi sentiasa ingat bahawa hanya anda boleh memantau kebimbangan terhadap privasi anda.
Dengan pelbagai jenis rangkaian sosial, Facebook selalu menyampaikan terburuk masyarakat serta beberapa yang terbaik, orang-orang yang ingin tahu dan minda yang bertanya.
0 komen


Kongsi melalui e-mel

Tambah kenalan


Batal
Hantar

OK
Batal
Apabila anda memuat naik gambar, laman kita kelihatan lebih menarik.
Muat naik
Barangkali kemudian …